Piffat upp min sladd

IMG_0846_fotor
Minns ni när jag skrev att jag borde namna min laddare för att den inte skulle vandra runt i huset av sig själv? Jag kom själv på att en lapp nog inte hindrar laddaren från att göra det, så jag funderade lite till. Jag hade köpt hem lite rörpärlor som jag skulle göra underlägg av men kom på att dessa kunde användas till att få min enda laddare att stanna kvar där jag lagt den (på gott och ont). Så en kväll när M somnat relativt tidigt satte jag mig framför tv:n för att se på Bonde söker fru, detta härliga program som man suktar efter varje vecka. Laddad med ett hårt underlag, en vass mattkniv, rörpärlorna och min laddare började jag pysslet. Satte pärlan att stå, lade kniven så att den vilade på en vägg och tryckte till.
IMG_7426_fotor
Öppnade rörpärlan och lade den runt laddarens sladd. Och så fortsatte jag tills sladden var täckt av vita och rosa rörpärlor. Detta är inget för den som har ömma fingerspetsar för det det kändes nog att det inte var någon vardaglig syssla att öppna pärlor 😉 Rörpärlorna sitter fast men man kan förstås pilla bort dem lika lätt som man satt dit dem, så inget för barn att leka med men sen igen så är inte en laddare något barn skall leka med ändå.
Jag är nöjd med resultatet och nu ser jag direkt vilken som är min laddare och piggar upp den lilla sladden också! Och peppar peppar har den rosa laddaren fått vara ifred ;P
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s