Vinn spel från Tactic! ”Mina första bilder” delas ut till 7 st vinnare!

img_03151_fotor
Jag har tidigare skrivit ett inlägg om spelet ”Mina första bilder” (läs inlägget här) och nu vill Tactic dela ut 7 stycken spel till mina härliga läsare! Riktigt roligt att så många har möjlighet att bli ägare till detta spel via min blogg!

HUR TÄVLAR MAN?
Ni får gärna gilla ”jag ska bara” på Facebook som ni kan göra till höger här på sidan om du använder dator eller längst ner på sidan om du använder telefon och dela det här inlägget på Facebook. Du är med i tävlingen genom att kommentera detta inlägg med vilket Tactic familjespel gillar du bäst? Deras olika spel hittar du här. Då du kommenterar (kommentarerna har en liten fördröjning då jag skall godkänna dem först) skriver du in ett namn du vill att syns på bloggen och din e-post i fältet för det (denna syns inte officiellt på bloggen utan endast för mig) och jag kontaktar vinnaren på den angivna e-post adressen. Namnet som vinnaren kommenterat med kommer att publiceras på bloggen. Man kan endast tävla en gång med en e-post adress och jag godkänner kommentarer med jämna mellanrum under dagen så ni kan alltid dubbel kolla att kommentaren säkert kommit med. Tävlingen avslutas 14 december 2013 kl 23.59.59 och vinnarna utses den 15 december och jag kontaktar vinnarna från e-posten jagskabara(at)outlook.com och om jag inte nått vinnarna innan den 22 december utses en ny.
LYCKA TILL!
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

40 thoughts on “Vinn spel från Tactic! ”Mina första bilder” delas ut till 7 st vinnare!

  1. Vi gillar att spela spel, speciellt när släkten träffas. Frågesport är populärt och Frågespelet om Europa är en favorit!

  2. Jag gillar Sveriges Kungahus. Kanske inte familjespel på så sätt utan äntligen ett frågespel med min favoritkategori.

  3. Hade verkligen tänkt svara Mexican Train, men såg att nån skrivit att det finns ett spel som heter Sveriges kungahus och ….. det vill jag ha. Faktiskt ett favoritämne. Jag vill vinna alla gånger !!!!!!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s