Julkalender till Mannen

IMG_0352_fotor
Till min kära sambo gjorde jag en julkalender i ”återvinnings-anda” som han fick till lilla jul.
Den består av 24 tomma WC-pappersrullar som jag kamouflerat med rött papper. Själva luckorna är gjorda av brunt presentpapper som jag klippt ut i lite större cirklar än WC-pappersrullens mynning. Sedan strök jag lim på WC-rullens ena mynning och tryckte ner den mot ett av presentpappren och lät det torka. Sedan limmade jag fast alla WC-rullarna i varandra (så det blev 4 på varje rad). När allt torkat skrev jag siffrorna 1-24 med tusch på luckorna. Sedan svängde jag ner sidan med siffrorna och började fylla på med olika passande ”grejer” i de öppna WC-rullarna på baksidan. Sedan var det bara att stänga igen baksidan och det kan man göra t.ex. med en hård kartong som man tejpar eller limmar fast.
Nu är det bara för sambon att vackert vänta tills han får dra av luckorna en efter en och se vad som döljer sig i kalendern- spännande! 🙂
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

2 tankar på “Julkalender till Mannen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.