Vinn strykfria namnlappar!

img_7060_fotor
Jag har tidigare skrivit ett inlägg om strykfria namnlappar som man klistrar på kläderna (läs inlägget här) och nu har en av mina härliga läsare möjlighet att vinna 120 st strykfria
namnlappar som man designar själv från Filur Namnlappar :)
HUR TÄVLAR MAN?
Ni får gärna gilla ”jag ska bara” på Facebook som ni kan göra till höger här på sidan om du använder dator eller längst ner på sidan om du använder telefon och dela det här inlägget på Facebook. Du är med i tävlingen genom att kommentera detta inlägg med vad (förutom kläder) du skulle namna med dessa. Då du kommenterar (kommentarerna har en liten fördröjning då jag skall godkänna dem först) skriver du in ett namn du vill att syns på bloggen och din e-post i fältet för det (denna syns inte officiellt på bloggen utan endast för mig) och jag kontaktar vinnaren på den angivna e-post adressen. Namnet som vinnaren kommenterat med kommer att publiceras på bloggen. Man kan endast tävla en gång med en e-post adress och jag godkänner kommentarer med jämna mellanrum under dagen så ni kan alltid dubbel kolla att kommentaren säkert kommit med. Tävlingen avslutas 28 november kl 23.59.59 och vinnaren utses den 29 november och jag kontaktar vinnarna från e-posten jagskabara(at)outlook.com och om jag inte nått vinnaren innan den 5 december utses en ny.
LYCKA TILL!
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

24 thoughts on “Vinn strykfria namnlappar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s