Släktträd till dop

img_0539_fotor
Som en rolig grej till M:s dop gjorde jag (med hjälp av hela släkten) ett släktträd i bilder. M:s alla namn finns i släkten och då var det roligt att kunna se varifrån namnen kom. Så jag engagerade hela släkten i att få fram bilder på äldre släkt med mycket kort varsel. Fick ihop trädet som snabbt klistrades upp på en väg i huset och jag tyckte själv det var roligt att ha bilder och se hur många skeden som klaffat för att just vår lilla M skulle bli just hon 🙂

Nu 1,5 år senare ångrar jag lite att jag inte gjorde den som en verklig tavla som ett miniatyrsläktträd som M kunde haft i sitt rum. Det skulle ha varit en fin gåva från oss föräldrar och en present som aldrig skulle bli föråldrad. Men är glad att den i allafall hann bli färdig och fanns på väggen under dopet.
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

1 thought on “Släktträd till dop

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s