Förvaring i badrum- Blev trött på alla våta badleksaker!

IMG_0300_fotor

M:s badgrejjer har inte riktigt haft nån plats i badrummet utan de har legat lite här och där + att de är rätt blöta och fyllda med vatten när hon badat. Detta behövde jag en lösning på. På Sparhallen köpte jag en vit plastkruka som var riktigt stor och kostade hela 2 euro och 30 cent. Men jag tog fram stora plånboken och satsade stort. Skrev ”Lillan” på den med lite målfärg och sedan när den torkat var det bara att lägga i hennes grejjer. I krukan är det också redan färdigt hål i botten så om de är blöta kan man ha den vid golvsilen så rinner vattnet ur av sig självt. Fungerar också på stranden. Då är det bara att samla in alla små spadar och sånt och sedan skaka burken så rinner det mesta av sanden ut genom hålen. Mycket nöjd 🙂
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.