Tävling! Vinn resepottan Potette Plus!

Igår på förmiddagen skrev jag inlägget om resepottan Potette Plus och på kvällen hade Norrö som jag beställt pottan via lagt in ett inlägg om det på Norrö Anywhere Facebook sida. De vill nu ge ut en Potette Plus (+engångspåsar) värt 298 SEK till en av mina härliga läsare!
HUR TÄVLAR MAN?
Jag kommer att lotta ut ett paket som består av Potette Plus och 30 biologiskt nedbrytbara engångspåsar. Ni får gärna dela inlägget och gilla ”jag ska bara” på Facebook som ni kan göra till höger här på sidan om du använder dator eller längst ner på sidan om du använder telefon. Du är med i tävlingen genom att kommentera detta inlägg med vilken färg av Potette Plus du tycker är bäst. Färgalternativen hittar du på Norrös hemsida. Då du kommenterar (kommentarerna har en liten fördröjning då jag skall godkänna dem först) skriver du in ett namn du vill att syns på bloggen och din e-post i fältet för det (denna syns inte officiellt på bloggen utan endast för mig) och jag kontaktar vinnaren på den angivna e-post adressen. Namnet som vinnaren kommenterat med kommer att publiceras på bloggen. Man kan endast tävla en gång med en e-post adress. Tävlingen avslutas 5 november kl 23.59.59 och vinnaren utses den 6 november och jag kontaktar vinnarna från e-posten jagskabara(at)outlook.com och om jag inte nått vinnaren innan den 14 november dras en ny. LYCKA TILL!
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

38 thoughts on “Tävling! Vinn resepottan Potette Plus!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s