Mirakel Nappflaskan-Dr Brown´s

nappflaska-224x300_fotor
Denna flaska är helt otrolig! Vår lilla M spydde mycket och hade lite svårt att få maten att hållas nere och M:s farmor gav då denna som present. Den var helt suverän 🙂

Alltså den här flaskan Dr Brown´s är på nåt sätt gjord så att innehållet inte kommer ut lika lätt som från vanliga nappflaskor. När vi matade M med ”vanliga” flaskor så hostade hon och spydde rätt mycket, säkert för att det kom stor mängd på kort tid. Den här flaskan är på nåt sätt gjord som ett bröst ungefär alltså barnet måste verkligen jobba för att få ut mat och det gör också att om man matar med den här nappflaskan vill barnet fortfarande ta bröstet. Dessutom så får barnet inte så mycket luft i magen, spyr mindre och skriker mindre. Flaskan kostar ca 12 € och köpt från en butik i Ekenäs. Helt suverän! Rekommenderar den verkligen!

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

7 thoughts on “Mirakel Nappflaskan-Dr Brown´s

  1. Försöker du få folk att skippa amning kanske 😉 Må vara bra flaska,men det som oftast kommer ur flaska kan inte på långt när jämföras med äkta vara från mamman ❤ (för alla e ju int duktiga o pumpar…)

  2. Men trögis Malin, de handlar ju om att den är suverän då man behöver flaska. Dessutom finns de många som inte kan eller får amma av olika orsaker och då är det ju jävligt bra när det finns flaskor som denna. Den är faktist i en klass för sig så läs som det står, MIRAKEL FLASKAN 🙂

  3. men käre bror…Det här va ju skrivet med 😉 efter….de finns också många som e urbota lata o själviska som gärna ”tar till flaskan” för att inte ”vara så fast” eller för att man inte ”vill amma”…Vill man inte det(det bästa för sitt barn) borde man ha fundera once or twice för ca 9 månader sen….eller?

  4. Ååh det var en sådan vi skulle ha haft! Framförallt till första dottern men även till E. Alla dagar lär man sig nytt! 🙂

    • Jag var skeptisk först men faktiskt så var det stor skillnad för oss om vi använde denna eller någon annan. Mellan valen Skrik och spyor eller sova gott var inte så svårt! Finns att köpa på Åland också!

  5. Men allvarligt, vad är det för nöt som kommenterat amning vs flaska här ovanför?! På riktigt, år 2014 (2013)?!? Kan ju bli mörkrädd för mindre… Jag skulle liksom inte säga att det är AMNINGEN som gör mamman, snarare de efterföljande 18 ÅREN… Suck vad trött jag blir.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s