Fot- och handavtryck till dopgåva

IMG_3847_fotor

Det här roliga settet fick M i Dopgåva av guffar J. det är en ram där man på ena sidan kan ha ett kort och på den andra sidan barnets fot- och handavtryck. Allt man behöver finns i settet. Vi kavlade ut degen på ena sidan och gjorde avtryck av M:s hand och fot. Så skrev vi in hennes namn och datum när vi gjort avtrycket. Sedan väntade vi bara att den stelnade. Som ni ser så är datumen 15 oktober 2012 och dopet hade vi i början på året… Så det tog sin tid att få avtrycket gjort 🙂 Det är roligt att ha då hon växer och redan känns avtrycket väldigt litet!

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s