Pussel – bäst i trä

Bild 5_fotor
M gillar att pussla. Men när M började pussla märkte jag snabbt att pusslen inte riktigt höll den behandling hon gav dem. Det kändes mer som engångspussel, tyvärr. Men så fick M ett träpussel i present. Att jag inte själv tänkt på detta! Träpussel! Nu var det slut på engångspusslen. Kärnan har träpussel med olika antal bitar och motiv. Dessa fick vi som bloggåva och nu 3 månader senare är de fortfarande som när vi öppnade det! Pettson och Findus pusslet blev en riktig hit och det är väldigt praktiskt att de kommer i lådor så man har pussel och förvaring i ett. Gillar trä leksaker över lag- känns mer äkta på något sätt. Så funderar ni på pussel- välj trä!

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

1 thought on “Pussel – bäst i trä

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s