TÄVLING!!! Gilla och dela! Vinn Infoband!

Bild 20_fotor

Nu härliga läsare kommer ni att få chansen att vinna Infoband som jag bloggade om 7 oktober (läs inlägget här). De är gjorda av mjukt plast, kan användas flera gånger, tål vatten, spännet måste öppnas med två händer, kan användas flera dagar i rad… Ja, listan på fördelarna kan göras hur lång som helst men den största är självklart att de kan hjälpa ett barn som tappat bort föräldrarna att hitta tillbaka till dem. Infoband är lite som personförsäkringar och hemförsäkringar, man önskar att ingen skulle behöva använda dem i verkligheten men skulle det hända är de ovärderliga.

HUR TÄVLAR MAN?

Jag kommer att lotta ut 3 st Infoband till 3 olika vinnare och ni får gärna dela inlägget och gilla ”jag ska bara” på Facebook som ni kan göra till höger här på sidan. Du kommenterar detta inlägg med att rangordna de 3 infobanden där du börjar med det du helst vill vinna. (Du kan också skriva ”Alla”). Den som dras först kan på så sätt välja band och den som dras sist får det som finns kvar. Har man skrivit alla får man det som blir kvar eller så väljer jag vilket man får. Du kan välja mellan riddare, hajar och ugglor. Och de ser ut såhär:

Då du kommenterar skriver du in ett namn du vill att syns på bloggen och din e-post i fältet för det (denna syns inte officiellt på bloggen utan endast för mig) och jag kontaktar vinnaren på den angivna e-post adressen. Namnet som vinnaren kommenterat med kommer att publiceras på bloggen. Man kan endast tävla en gång med en e-post adress. Tävlingen avslutas 17 oktober kl 23.59.59 och vinnaren dras den 18 oktober och jag kontaktar vinnarna från e-posten jagskabara(at)outlook.com och om jag inte nått vinnaren innan den 27 oktober dras en ny.
LYCKA TILL!

 

 

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

24 thoughts on “TÄVLING!!! Gilla och dela! Vinn Infoband!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s