Internationella Kanelbullensdag! Äntligen en orsak att äta kanelbullar!

Bild 4_fotor

Äntligen är kanelbullensdag här!
Tänk vad roligt att man har en orsak att proppa i sig kanelbullar! Igår tjuvstartade jag och bakade 4 plåtar med dessa goda Kanelbullar. Vet inte om det var prestationsångest inför den stora dagen som gjorde att de inte riktigt blev som jag ville, så bilden är från mitt förra bakande för nån vecka sedan (här har vi tydligen den internationella kanelbullensdag lite oftare än en gång per år). Idag skickade jag iväg lite kanelbullar till andra magar för att inte klämma i mig alla själv men jag tycker att alla som kan antingen köper eller bakar dessa läckerheter och firar en rolig dag i kanelbullens sällskap!

Mumsa lugnt!
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s