Vad ska man göra med vaser som bara samlar damm? Gör förvaring!

IMG_0853_fotor IMG_0854_fotor

Jag hade vaser som jag egentligen inte använde men som jag inte heller ville göra mig av med. Blommor har jag hemma nu som då men kanske inte 10 buketter åt gången. I badrummet har jag två vaser en med tops och den andra med Tandkräm (då ser man också när det börjar ta slut och man måste köpa mer). Skålen som topsen är i är så liten så den kan man i princip ha vad som helst i socker, smycken, nycklar, tändsticksaskar…. bara fantasin som sätter gränser. 🙂

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.