Hylla till duschen- som jag bara måste ha!

IMG_0852_fotor
Vi renoverade ett badrum- mitt måste var en hylla som var infälld i väggen. Min Sambo förklarade nog hur mycket extra jobb det var med denna lilla hylla men jag hade bestämt mig. Och nu är den där. Jag gjorde den förstås inte själv utan vår duktiga byggare/kaklare Glenn fixade detta. Så härligt att inte behöva ha nån konstig ställning som rostar eller flaskor på golvet. Är så glad för denna hylla!!

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

4 tankar på “Hylla till duschen- som jag bara måste ha!

  1. Instämmer, det är väldigt behändigt med dessa hyllor. Fin blogg du har och väldigt snygga saker som du har fixat! Ha det bra! Cathrine & co

  2. Synd att jag inte tänkte på det när vi slet ut vårt för 2½år sedan.Hade varit super,knappast populärt då vi redan hade ett fönster och en dörr som skulle göras enligt samma princip ;p

    • Mot att bara ha en rak vägg så är det ju nog mycket jobb som sätts ner på den… Det förklarade alla inblandade för mig, men jag stod på mig 🙂 Er bastudörr e jag lite avundsjuk på- den är så cool!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.