TÄVLING!!! Vinn en Hinzaväska från Hinza!

IMG_0865_fotor

Gissa om jag blev glad då Hinza som tillverkar Hinzaväskor (tidigare Allt i Allo bag) ville vara med och lotta ut en väska på min blogg! Så nu härliga läsare kommer ni att få chansen att vinna en av de fina och praktiska väskorna! Som jag bloggade om i fredags är de perfekta att ha med i simhallen men användningsmöjligheterna oändliga! Väskan är gjord av återvinningsbar polyetenplast, är stapelbar, rymmer 15 liter/15 kg och har måtten L:43 cm, H: 24 cm och B:17 cm. I Finland kan man köpa Hinzaväskan hos Wuorio.

HUR TÄVLAR MAN?

Du kommenterar detta inlägg med vilken färg på väska du skulle vilja vinna. De olika färgbenämningarna och bilder på väskorna hittar ni på Hinzas hemsida. Då du kommenterar skriver du in din e-post i fältet för det (denna syns inte officiellt på bloggen utan endast för mig) och jag kontaktar vinnaren på den angivna e-posten. I namnfältet skriver ni in ett namn som kommer att visas i kommentar fältet på bloggen (med en viss fördröjning tills jag godkänt inlägget). Namnet som vinnaren kommenterat med kommer att publiceras på bloggen. Man kan endast tävla en gång med en e-post adress. Tävlingen avslutas 6.10 kl 23.59.59 och vinnaren dras den 7 oktober och jag kontaktar vinnaren från e-posten jagskabara(at)outlook.com och om jag inte nått vinnaren innan den 14 oktober dras en ny vinnare.
LYCKA TILL! 🙂
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

43 thoughts on “TÄVLING!!! Vinn en Hinzaväska från Hinza!

  1. Om jag vinner vill jag ha en lime! 🙂 Skulle vara perfekt nu när jag äntligen kommit igång med träning, att ha med denna snygga väska till badet 🙂 🙂 Jajaja!! *håller tummarna*

  2. Tävlingen är nu avslutad! Tack alla som deltagit i tävlingen! Utlottningen sker ikväll med kontrollant. Jag meddelar vinnaren per e-post och meddelar på bloggen vem som vunnit väskan 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s