Hinzaväskor – perfekta väskan för simhallen!

IMG_0865_fotor

Jag har länge sökt efter den perfekta väskan att ha med till simhallen. Vem har inte glömt att ta med plastpåse och måste sätta våta handdukar och simdräkter i väskan med resultatet att både väskan, en själv, bilen och eventuellt tamburen hemma blir våt. Så i onsdags när jag var och simmade stod den där – den perfekta väskan. Väskorna heter Hinzaväskor och tillverkas av Hinza och inlägget görs i samarbete med dem. Den är gjord av plast så ingen risk för att den läcker och perfekt att ha vattenleksakerna i. Den stog högt uppe på min önskelista, speciellt den Cerise men pendlade mellan den och den röda. Den röda vann och nu äger jag äntligen en sådan. Den är verkligen rymlig och har en bra storlek då allt vi behöver ryms i den då vi far och simmar. Så snygg! Perfekt gåva också!

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s