Barnvakt på burk

Jag tänkte slå ett slag för barnvakter/babyalarm. Dessa underbara ting som är en gudagåva till alla föräldrar. När man väl har en sån förstår man inte hur man kunnat vara utan. Vi har två st. Jag tänkte göra lite smygreklam för dem för de är fruktansvärt bra!

PADWICO 903.
Den här är super när M sover ute eller man är på språng. Ljudet är riktigt bra och den har bra laddningsställ som medföljer. Batteritid och hållbarhet om man tappar dem är också mycket bra (testat ofrivilligt några gånger). Har lång räckvidd och vibrationsalarm. Super lätt att hantera och ger Alarm om batteriet håller på ta slut eller om babyenheten stängs av. Dessutom står det på enheterna vilken som är Baby och vilken som är Förälder så man inte behöver testa sig fram. Det enda som är negativa är att om när man startar Förälder enheten ger den ifrån sig 3 signaler som visar att den fungerar- då vill man inte vara nära barnet som sover när detta ljud kommer och förståss att om enheterna är för nära varandra blir det rundgång vilket också är mindre trevligt för sovande barn. Men i övrigt super bra!

Philips AVENT Digital Videoövervakning SCD600.
Denna fick vi i gåva av C och det här är barnvakternas Ferrari: Bild, ljud, nattlampa, godnattsånger… typ allt utom mat och blöjbyte ingår 😉 Den här använde vi de första veckorna sedan blev det en liten paus när hon sov i samma rum som oss. Men sen när hon börjar sova ”ensam” så kommer denna att vara min bästa vän. För det första är det bra bildkvalité och sedan så är det tryggt kunna se att allt är ok utan att behöva gå in och störa henne medan hon sover. Om hon vaknar kan man dessutom se om hon sitter upp, står upp eller bara drömmer. Ibland kan hon sitta upp för att sen lägga sig ner själv och sova. Sku man då gå in i rummet sku hon säkert vakna. Denna är helt underbar. Köp bort eller önska i Julklapp!

http://www.usa.philips.com/c/avent-baby-health-monitoring/scd600_10/prd/en/

Obs! Tänk på att om man använder sig av dessa maskiner bör man vara medveten om att andra hör och i Videoövervakningen även ser vad man gör inne hos barnet- Kan också leda till många goda skratt 🙂

IMG_3837_fotor

De här produkterna speciellt videoövervakningen kan användas till mycket annat (t.ex. se hur djur beter sig då man inte är i rummet) det är egentligen bara fantasin som sätter gränser.
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s