Gästboken som man gråter sig igenom- en ovärderlig gåva


IMG_2383_fotor

Denna fick M av guffar J i doppresent. Den heter ”Min första gästbok – för tips & råd i livet” gjord av Thyra Brandt. Den är helt underbar! Alla som var med på dopet fick fylla i den och svara på frågor som ger henne tips och råd för hela livet. Vi föräldrar hade egna uppslag speciellt för oss att fylla i, vilket var riktigt roligt då vi hade andra frågor än de övriga. Exempel på några fylla-i-fält är: så här gick det till när du kom, du tycker/tycker inte om, glöm inte, lycka är, en plats du borde besöka, det är farligt, det är roligt, tro på, våga, en film jag rekommenderar, jag tror att du kommer bli osv. Ingen skulle läsa vad de andra skrivit och när dopet var över skulle jag och min sambo läsa den. Jag hann bara läsa första svaret så började jag stor gråta och så fortsatte det genom hela boken. Man blir så varm och glad över hur alla är så måna om ens barn och tanken på att hon en dag kommer att läsa dessa fina ord gör mig lycklig. Tänk vad fint att hon har en bok att vända sig till i alla lägen i livet, ifylld av familj och vänner.
En riktigt bra gåva till alla barn! Rekommenderas varmt men ha näsdukarna till hands!
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s