Svaret till alla som hatar att rensa golvsilen!

IMG_0864_fotor

Usch! är väl bara förnamnet när man märker att golvsilen behöver rensas…. Det sägs dessutom att man skall rensa den en gång i månaden :S Men gissa om jag blev glad när jag hittade detta och det funkar! Alltså man köper ett nät som man sätter i golvsilen och sen när man märker att den ska rensas är det bara att lyfta bort nätet och kasta den, och lägga in ett nytt nät- praktiskt och enkelt. Hääärligt!!! Förpackningen som jag köpte heter ”filter för golvbrunn” och tillverkas av SINI. I förpackningen som kostar ca 5 € så finns det 3 st nät. Väl investerade slantar! För vem vill på riktigt gräva i golvsilen?
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.