Fjällräven Kånken mini som skötväska

IMG_0849_fotor

Allt började egentligen med att vi försökte hitta en skötväska som var lätt och smidig att ta med sig. Vi hittade ingen som passade i någon av de xx antal barnbutikerna vi hade besökt. Men så hittade vi denna fina Kånken mini som var så supersöt! I vår har vi: engångsskötbord, handduk, blöjor, våtservetter, dricka, mat, nappflaska, nappar och byteskläder. Väskan ser liten ut men är faktiskt jätte rymlig! + att när hon blir blöjfri kan hon sen ha sina leksaker i den när vi är på resa och kan bära den själv. Jag kan också själv ha den som ryggsäck eller som handväska. Finns i olika färger men vi valde den helt röda. Vi köpte vår för ca 50 € och det har varit väl investerade pengar. Supernöjd med den! Bra presenttips också!
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s