Stol som stol – men ingen är som en Stokke stol

IMG_3868_fotor

Den här ursnygga stolen fick M i doppresent. Det är en Stokke i European Oak och eftersom vi har matbord och stolar i ek passar den perfekt in i resten av inredningen. Stokke stolarna är dyra men jag gillar själva stolens design och så tycker jag det är smart att man kan ha stolen från baby till vuxen (genom att flytta fot och sittdel). Som syns på bilden fick hon också en babysittdel med och den är väldigt bra eftersom den inte har så mycket luftrum åt sidorna. Dessutom så är själva stolen designad så att hon inte skall kunna knuffa sig bakåt och tippa över med barnstolen- VÄLDIGT BRA! Denna present använder vi så fort M skall äta hemma. Det enda negativa med stolen är att det på nåt sätt känns som om den blir klottig väldigt fort och sen får man skrubba för att få den ren för att nästa dag se likadan ut igen. Men efter att ha hört runt lite verkar detta vara ett problem alla föräldrar har, oavsett stol 😉

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s