Tänk om datorn kraschar?! Lösningen som gör att du kan vara lugn!

IMG_5921_fotor
Jag har tyvärr varit med om att min dator har kraschat helt och hållet. Alla bilder alla dokument, allt var borta. Förstås hade jag inte sparat något nån annanstans än något enstaka på en ynka USB sticka. Detta är många år sedan men minns ännu känslan. Efter att jag fått barn vill jag absolut inte vara med om detta och gå miste om många fina bilder och minnen. Jag har hållit på med externa hårddiskar men det har skapat dubletter hit och dit. När jag bytte dator till Mac så fick jag tipset om Time Capsule. Denna apparat är en trådlös extern hårdskiva som min dator själv kopplar upp sig mot och gör säkerhetskopior på allt i min dator varje dag utan att jag behöver göra något. Känns tryggt och bra. Den på bilden är köpt på Elgiganten/ Gigantti och kostade under 300 euro. Rekommenderar varmt denna eller liknande produkt, perfekt som gåva till vem som helst.
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s