Skördefest!

Detta har jag sett fram emot! Äntligen är det dags för skördefest! Här på Åland ordnas det öppet hus på många gårdar runt om på ön så det är bara att sätta sig i en bil och antingen ta kartan över alla gårdar med eller bara köra runt och vänta på att ett äpple dyker upp vid sidan av vägen som visar att -> Här är det skördefest! Välkomna in! Första året jag var med på detta var jag och min sambo till Eckerö. Först kändes det lite konstigt att gå in på en gård och se på deras produkter, djur och allt annat. MEN det tog väl 10 min så var man fast och mitt i allt hade man besökt massa gårdar. Varje år sedan dess har vi varit på skördefest. Nu skall det bli extra roligt när M är så pass stor att hon är ”med” när vi far runt och inte bra ”hänger med”.

Det är så mysigt på gårdarna både på dagen och kvällen, så är ni på Åland är detta ett måste! Och ni som inte är det borde boka in den färdigt till nästa år!

http://www.skordefest.ax
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s