Och så kommer regnet… Ut och hoppa!

När ogräset i landet försvunnit utan att man gjort något vet man att det varit torrt. Men idag öste det äntligen ner ordentligt! Tänkte först: YES! Äntligen en orsak att bara vara inne! Men så tänkte jag NEJ! Nu ska jag göra sånt som jag gjorde när jag var liten. Så på med alla regnkläder och stövlar på både mig och M. Så for vi ut och hoppade i varje vattenpöl vi såg.

Åldern har ingen betydelse. Det är lika roligt om man är 1 år och 10 månader eller om man är 31 år och 4 månader. 😀

Hoppa lugnt!
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s