Lyxfrukost en regnig tisdag- och det fungerar!

Bild_fotor
Fick ett tips om frukost/kvällsmål:  ”Om maten… Jag gör en liten plättsmet (2,5dl mjölk=3stora pannkakor) å steker en pannkaka i gången (förvarar sen smeten i kylen), serverar med bärpuré. Stor hit!”  Så i morse satte jag igång att testa detta. Vet inte om det var nyhetens behag, lagandet i sig eller bara att det var super gott som gick hem, men åt gjorde hon med stor aptit! Jag har inte själv tänkt på plättar som morgonmål för har alltid själv ätit det som efterrätt, när det varit kalas eller så. Det lite roliga med fröken M är att hon totalt ratade dem med bärpuré… hon åt dem utan något på. Så blev mer med puré till mig 🙂 Skall definitivt testas igen! TACK för tipset!!!
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

4 thoughts on “Lyxfrukost en regnig tisdag- och det fungerar!

  1. Och när det inte funkar kanske våfflor kan funka? En plätt / våffla är ju inte så olik en macka med smör sist och slutligen, så det borde ju vara bra mat!
    Vi har också en matvägrare, E 4år håller på att ta kål på sina föräldrar så fort det skall intagas mat… 😦

    • Funkade idag igen! 🙂 Våfflor är ingen dum idé! Ska testa det också! Bra att ha lite variation! 🙂 Lycka till med er matvägrare!

  2. tänk om ja sku överraska mina ”små” me de morgonmålet nån helg :). Har bra recept på morots o spenatplättar också om du vill ha 🙂

    • Det låter som en bra idé! Vem sku inte bli glad av att få plättar 🙂 Nu har choco pops flingor blivit pop här men ska göra plättar imorgon- kanske dina morotsplättar? 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s