En mamma med ont i ryggen och ett uttråkat barn

Ibland blir man påmind om hur bra ens kropp fungerar när man är frisk. När den inte fungerar som man är van vid blir man plötsligt påmind om hur bra man har det alla andra dagar.
Igår började jag känna av att ryggen (mellan skulderbladen) inte riktigt var som det skulle. Under natten så har det bara blivit värre. Det skär som knivar så fort man rör sig och man vill bara hålla andan för det tar till och med ont då. Men det är bara att bita ihop. M har varit lite uttråkad med en mamma som bara sitter i stolen eller sitter i soffan. Så jag har gnuggat geniknölarna för att hitta på program till M där jag bara kan sitta och inte röra på mig så mycket. Jag tog fram alla huvudbonader vi hade och så har M fått haft modevisning med dem, vi har läst sagor, hon har fått burkar med lock att sortera klossar i, tittat på TV, pusslat och ritat. Men jag inte haft så mycket energi och M har läst av detta och varit uttråkad. Men varför ska man egentligen klaga på lite ont i ryggen och tycka synd om sitt barn som blir uttråkat? När allt kommer omkring är varken ett uttråkat barn eller en mamma med ont i ryggen hela världen, bra en påminnelse om att uppskatta motsatsen.
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

1 thought on “En mamma med ont i ryggen och ett uttråkat barn

  1. Bra att du inte sätter all energi på att tycka synd om dig själv. Men att tycka lite synd om sig är naturligt och ärligt. För nog är det svårt att låtsas om ingenting de dagar man önskar att man vore en mask, alltså ryggradslös.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s