Rita i kärran i butiken

Ett snabbt blogg inlägg:
Om inte tipset om bilkärrorna eller köplista fungerar kan man ta med det lilla ritblocket som jag bloggade om som Clas Ohlson har- Suveränt tidsfördriv för barnet när man handlar! Men ser barnet lekhörnan när man kommer in i butiken är det kört 😉

Känner att detta bloggämne att hålla M kvar i vagnen medan man handlar kommer att bli ett återkommande tema… Dela gärna med er av era tips! 🙂

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

2 thoughts on “Rita i kärran i butiken

  1. Vi brukar ha Nelly och köra egen liten vagn och be henne hämta saker (med en av oss vuxna) och det har funkat varenda gång för oss, ibland får hon leka efteråt om hon vill och hon brukar sällan tjata om glass/godis i butiken o.O
    Jo, just det vi började med egen vagn till henne vid 18månader typ 🙂

    Hoppas ni kommer på nåt smart sätt att få M att hållas kvar!

    • Wow! Det är ju jättebra! Duktiga Nelly! Jag handlar oftast ensam med M och har varit lite feg med att introducera henne till att få ”gå fritt” i butiken. Jag tror jag skall testa med att ta min hemmagjorda köplista och bara ha några saker att handla som jag vet att är i hennes höjd och börja så. Och fara o handla för att prova att hon får gå ensam och inte för handlande i sig. Detta får bli nästa veckas mission! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s