saft, Saft, SAFT!! Äppelsaft!

Bild 3_fotor
Det dåliga samvetet vad gäller M:s matvanor är ständigt där. M har tidigare ätit allt men nu kommit in i en period där nästan inget går i henne på morgonen eller kvällen. Tanken man hade innan var att äter hon inte det vi erbjuder får hon vara utan…  Det är lättare sagt än gjort. Men det får bli ett annat inlägg. När vi är ute på vift så har trip (sugsaft), smoothies ja egentligen allt med sugrör blivit pop. Vi försöker att ge de mer hälsosamma sugsafter men det är inte alltid lätt. Jag blundar oftast för vad som står på innehållsförteckningen (Socker, socker, socker)… Tyvärr, har sugsaften blivit populär också när vi är hemma…. Vi fick ett tips som jag inte fattar att man tänkt på själv! Att köpa Grannas eller Karls Ers färskpressad äppeljuice (som endast innehåller äppel inget annat) och blanda ut med vatten. De finns att köpa på Åland men vet att de finns på Stockmann och i Ekenäs också. Det blev en favorit stor favorit när vi är hemma både för stor och liten!

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

4 thoughts on “saft, Saft, SAFT!! Äppelsaft!

  1. Socker ja, de e inte bra men kom ihåg att de e fan så mycket bättre är tex aspartam o andra onaturliga sötningsmedel. Håll koll på dem!

    • Håller med om att socker inte bara är dåligt, beror ju på vad man jämför med. Funderade faktiskt på om Stevia är bättre eller sämre. Hartwall och LCHF kör ju hårt med det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s