Plötsligt händer det- man städar garaget

En solig och fin september dag kan man spendera på många sätt men när ivern att städa garaget kommer är det bara att köra. Speciellt då båda vuxna är med på det och barnet är nöjt. Vi slet ut allt på uppfarten och började från noll. M lekte ivrigt med pulkor och träbitar om vart annat. Saker som legat där inne som man flyttat hit och dit (som kan vara bara att ha nån dag om 10 år om man minns att man har det) fick inte komma in tillbaka. Vi gav bort, sålde och slängde det som blev utanför. Det tog en hel dag men till sist var det städat, allt hade en plats och man kunde få ut barnvagnen utan att riva ner något på vägen. VARDAGSLYCKA!

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

2 thoughts on “Plötsligt händer det- man städar garaget

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s